Marije redigeert, leest, schrijft en krijgt energie van mooie zinnen en woorden.
Ze houdt op niet-regelmatige basis een blog bij over alles wat haar opvalt, raakt en boeit.

 1. 4 augustus 2013 door Marije

  Gelezen: De gele wereld – Albert Espinosa

  Er is weinig wat me zo gelukkig maakt als een goed boek. Alles om me heen vergeten, opgaan in het verhaal, genieten van de mooie woorden en zinnen, honger naar de volgende letter… De afgelopen maand genoot ik eerst van Eline Vere, het boek dat we lazen bij mijn twitterleesclub @LeesTweeps. Begin juni hebben we daar al over getwitterd, maar toen had ik het nog lang niet uit. Ik werd zo door met name de karakters en het enthousiasme van andere tweeps gegrepen, dat ik Eline niet los wilde laten. Hier kun je trouwens teruglezen wat we allemaal over deze Couperus-klassieker te twitteren hadden.

  Na Eline had ik zin in iets heel anders. Dat werd De gele wereld van Albert Espinosa.

  De gele wereld

  lees verder ›››


 2. 25 juni 2013 door Marije

  Count your blessings

  En daar is-ie dan… Mijn eerste blog. Vanaf nu zal ik op deze plek onregelmatig schrijven over het werk dat ik zo graag doe, de boeken die ik heb gelezen, de zinnen die in mijn hoofd blijven rondzingen en al het andere wat mijn leven zo mooi maakt.

  Perfect Day

  De afgelopen maanden zat ik in een heerlijke sneltrein van veranderingen. Wat ben ik blij met alle nieuwe kansen die momenteel op mijn pad komen. When nothing is sure, everything is possible!

  lees verder ›››